Treballa amb Nosaltres

De la integració a la inclusió, una entitat per a tots i totes

Coneix-nos | Treballa amb Nosaltres

Sobre el nostre procés de selecció

Sabem que la selecció de personal és clau i suposa la fase inicial de la relació laboral, així durant aquest procés de coneixement mutu, ens regim sota el principi d’igualtat d’oportunitats, en què l’ocupació i les condicions de vida de les dones són dues variables fonamentals per avançar cap al desenvolupament equitatiu i sostenible. A Egarsat treballem per construir una societat més inclusiva i igualitària, enfortint la inserció i apostant per la permanència i l’ascens de les dones en condicions d’igualtat dins l’empresa.

Vols formar part del nostre equip?

El nostre procés de selecció està permanentment obert!

Busquem persones amb una alta motivació professional, gran capacitat d’aprenentatge, futurs professionals amb orientació al treball en equip, compromís i responsabilitat.

Què podem oferir-te?

Els principals valors afegits de les nostres ofertes laborals son l’estabilitat, la formació contínua i la possibilitat de conciliar la vida professional i familiar.

Conciliació Laboral

Estabilitat Laboral

Avantatges Socials

Formació Contínua

Envia'ns el teu CV     

    Subscriu-te a la nostra newsletter!

    Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa