Egarsat adapta l'horari dels seus centres davant les noves restriccions per la COVID-19 a Catalunya

Els centres de BCN-Diagonal Mar, BCN-Sants, Cornellà, Sabadell, Terrassa, Abrera, Sant Quirze, Castellar i Sant Cugat del Vallès mantindran el seu horari habitual.

Hospital egarsat romandrà obert amb atenció les 24 hores, amb la finalitat de garantir una bona gestió i una òptima atenció sanitària.

Davant les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la COVID-19 a Catalunya, previstes a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, adaptem l’horari d’alguns dels nostres centres administratius i assistencials.

A partir del dilluns dia 19 d’octubre, els nostres centres de BCN-Diagonal Mar, BCN-Sants, Cornellà, Sabadell, Terrassa, Abrera, Sant Quirze, Castellar i Sant Cugat del Vallès mantindran el seu horari habitual, mentre que la resta de centres situats a Catalunya adaptaran temporalment el seu horari de 8.00 a 15.00 hores, de dilluns a divendres. Consulta els horaris a la nostra “Xarxa de Centres”.

Amb la finalitat de garantir una bona gestió i una òptima atenció sanitària, mantenim obert el nostre Hospital egarsat com a centre assistencial de referència, amb atenció les 24 hores els 366 dies de l’any.

Respecte a les condicions, informem que hem adaptat els nostres centres aplicant les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries amb la finalitat de garantir la màxima seguretat, tant per als nostres pacients com empleats.

Tanmateix, les mesures d’higiene i protecció es troben en contínua revisió segons l’evolució i nova informació disponible sobre la pandèmia i els protocols habilitats pel Ministeri de Sanitat i les Conselleries de Sanitat de les comunitats autònomes.

En aquest termini, monitoritzarem diàriament l’evolució de la situació, amb l’objectiu d’adaptar-nos i prendre les mesures oportunes. Qualsevol canvi serà puntualment informat a la nostra pàgina web, així com a les nostres xarxes socials.

Aprofitem l’avinentesa per agrair la vostra comprensió i col·laboració en l’adopció d’aquests nous criteris de funcionament, així com de les noves mesures d’higiene i protecció. Hem de fer tot el necessari per evitar la transmissió del virus i prevenir així que la propagació de la malaltia es reactivi.

Desitgem tornar a la major brevetat possible a la nostra activitat habitual.

Gràcies per la vostra confiança.

L’equip d’egarsat.