Hospital egarsat posa en marxa una nova xarxa wifi per a pacients i acompanyants

Hospital egarsat incorpora un servei de wifi gratuït dirigit, principalment, a pacients i acompanyants.

La xarxa wifi es troba habilitada a l’Àrea d’Atenció a l’Usuari, l’Àrea d’Hospitalització, la Unitat de Cirurgia sense ingrés, el Servei d’Urgències, Consultes Externes i Radiologia.

Hospital egarsat ha implantat al llarg d’aquest darrer mes la infraestructura necessària perquè pacients i acompanyants del centre disposin d’una xarxa wifi gratuïta que faciliti l’accés i la navegació per Internet.

La iniciativa forma part de les millores planificades en la remodelació de l’Hospital i del Pla de Millora de la Humanització de l’Assistència que dur a terme la Direcció de l’Hospital amb la finalitat de millorar la satisfacció dels pacients, oferint-los una experiència més agradable i confortable.

La tecnologia wifi oberta permetrà que els pacients puguin ocupar el seu temps mentre es troben hospitalitzats o es vegin sotmesos a una prova o tractament, a més de mantenir el contacte amb familiars i amics.

El desplegament s’ha realitzat a les Àrees d’Atenció, amb els punts d’accés a la planta 0, 1, -1 i pròximament a la -2, tenint especial rellevància les Àrees d’Hospitalització i la Unitat de Cirurgia sense ingrés. El servei també està disponible a les Àrees d’Urgències, Consultes Externes i Radiologia.

Per a l’obtenció del codi wifi que dóna accés a Internet, l’usuari únicament haurà d’introduir en qualsevol dels expenedors d’autoservei, el seu NIF/NIE i el seu número de telèfon mòbil, i el sistema enviarà automàticament un SMS al mòbil amb el codi wifi personalitzat.

El projecte, que ha estat liderat per l’equip de Sistemes d’Informació, permet la navegació lliure des dels dispositius mòbils dels usuaris, la qual cosa possibilita la consulta de correus electrònics, xarxes socials, establiment de videotrucades, aplicacions i pàgines web, afavorint així, la connexió amb l’entorn familiar, tan necessària en el procés hospitalari.

Amb la instal·lació d’aquest nou servei, egarsat s’adapta a les necessitats del pacient, que pot accedir a Internet de manera gratuïta amb el seu propi mòbil, tauleta o ordinador. Una millora l’objectiu de la qual no és un altre que reforçar la qualitat del servei que egarsat presta als pacients, fent així més satisfactòria la seva visita o estada hospitalària, a més de suposar un pas més cap a la digitalització dels serveis que ofereix l’entitat.

HOSPITAL EGARSAT
24h / 365 dies

Av. Tibidabo, 20
C.P. 08022 | Barcelona​
T:  932127000 |  F: 934186478
egarsat@egarsat.es