Hospital Egarsat

Garantia d'excel·lència, innovació contínua i
un tracte personalitzat i proper

L’Hospital Egarsat és el centre assistencial de referència de la mútua per a les especialitats de traumatologia medicoquirúrgica i de rehabilitació integral de la nostra població protegida.

Egarsat promou l’ús per part de l’hospital de les tècniques més innovadores i avançades, permetent reduir la durada de l’hospitalització, així com que la majoria dels procediments quirúrgics es facin a la Unitat de Cirurgia sense Ingrés.

L’alta qualificació del personal mèdic, l’ús generalitzat de les tecnologies, el control estricte i les garanties de bones pràctiques, fan que l’Hospital Egarsat estigui reconegut pels nostres mutualistes com un potent centre de referència.

Els nostres equips formats pels millors professionals són referents estatals en els seus camps, formen part de les diferents societats de traumatologia, estan en constant formació i preparats per a l’aplicació de teràpies de gran complexitat, amb una vocació clara d’atenció integral i individualitzada del pacient.

Les noves instal·lacions de l’hospital compten amb tecnologia d’última generació que es combina amb el més alt nivell de confort, calidesa i excel·lent tracte humà del personal sanitari. 

Hospital Egarsat

T'atenem les 24h els 365 dies de l'any

Avda. Tibidabo, 20
08640 Barcelona
Tel. 932 127 000

Especialitats

L'Hospital Egarsat disposa de 2 plantes d'hospitalització i un total de 31 llits.

Consulta preoperatòria

Unitat del dolor i intervencionisme

Medicina interna

Cirurgia general

Cirurgia plàstica

Neurologia

Neurofisiologia clínica

Unitat de biomecànica i valoració funcional

Àrea de fisioteràpia

Psicoteràpia

Hospitalització

Semi intensius

Cirurgia sense ingrés

Urgències

Consultes externes

Diagnòstic per la imatge

Farmàcia hospitalària

Consulta de cures i cures d'infermeria

Últimes entrades del Blog

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa