10ª Edició de la Campanya de Recollida de Joguines i Llibres nous en col·laboració amb Creu Roja Joventut

Les joguines ocupen un paper indispensable en l’aprenentatge dels nens. Són vehicles d’emoció i entreteniment i, alhora, permeten que els petits adquireixin un major coneixement del seu entorn i la seva realitat. Fomenten el desenvolupament cognitiu, el joc sa i estimulen la creativitat i la imaginació.

Un any més, en l’àmbit de l’activitat en matèria de Responsabilitat Social Corporativa, Egarsat posa en marxa la Campanya de Recollida de Joguines i Llibres nous en col·laboració amb Creu Roja Joventut, que aquest any arriba a la seva desena edició.

Totes aquelles persones que vulguin participar, poden aportar joguines i llibres entre els dies 4 i 18 de desembre als següents punts de recollida:

EGARSAT SERVEIS CENTRALS
Av. Roquetes, 63-65, Edifici B
08174 | Sant Cugat del Vallès

HOSPITAL EGARSAT
Av. Tibidabo, 20
08022 |  Barcelona

EGARSAT CORNELLÀ
Avda. del Maresme, 33
Edifici WTC Almeda Park 1
08940 | Cornellà de Llobregat

EGARSAT DIAGONAL MAR
c/ Josep Pla, 2, Edif. B, Local 3-4
08019 | Barcelona

EGARSAT SABADELL
c/ Illa nº 45-51
08202 | Sabadell

EGARSAT TERRASSA
c/ Garcia Humet, 40,
08221 | Terrassa

Les joguines podran ser dipositades a la recepció dels centres indicats.

Addicionalment, Creu Roja posa a disposició un número de compte bancària per a aquelles persones que desitgin fer algun donatiu:
ES70 0049 4876 5323 1605 3745

Concepte: Recollida de Joguines 2019 i Nombre

A l’hora de triar les joguines, és important prioritzar aquelles amb major caràcter educatiu, optant per joguines educatives, no bèl·liques i no sexistes. Com més didàctiques i interactives són, més útils resulten per aquesta mena de finalitats. Triar bé les joguines no depèn únicament de factors com l’edat i les seves preferències, sinó també del que vulguem que aprenguin a través d’elles. Recorda: l’objectiu sempre ha de ser l’enriquiment de l’experiència del joc i establir les bases per a la seva formació.

Agraïm per endavant qualsevol gest solidari que, sense cap dubte, farà molt feliços a aquells nens i nenes que es troben en situacions menys favorables i que també s’han portat molt bé durant l’any.

cartellcampanyajoguines