Prestacions Econòmiques

Gestionem i tramitem les prestacions econòmiques en totes les seves modalitats i contingències

A Egarsat cobrim les prestacions del sistema de Seguretat Social

  • Incapacitat Temporal derivada de contingències professionals i comunes
  • Risc durant l’Embaràs
  • Risc durant la Lactància Natural
  • Cura de Menors afectats per Càncer o una altre Malaltia Greu
  • Cessament d’Activitat de Treballadors Autònoms
  • Invalidesa, Mort i Supervivència

I anem més enllà...

mitjançant la nostra Comissió de Prestacions Especials i conjuntament amb la unitat de Treball Social, ampliem les prestacions i indemnitzacions legalment establertes, oferint prestacions complementàries de caràcter social a treballadors que han patit un accident de treball amb seqüeles físiques o psíquiques que no els permetin continuar amb la seva activitat laboral anterior.

L’objectiu d’aquest grup de treball és pal·liar l’impacte que pateixen el treballador i la seva família afavorint la seva reincorporació a la societat, dotant-lo d’eines per obtenir el major grau d’autonomia i si és viable, fent possible la seva reincorporació al mercat laboral.

PRESTACIÓN AT

Incapacitat Temporal per Contingències Professionals

En cas que pateixis un accident de treball o malaltia professional que et deixi incapacitat per continuar treballant, t’acompanyem amb tota la nostra xarxa assistencial i ens fem càrrec del 75% de la teva base diària de cotització.

Incapacitat Temporal per Contingències Comunes

Si tens coberta la Incapacitat Temporal per Contingències Comunes, en cas de baixa per accident no laboral o malaltia comú contribuïm a la teva ràpida recuperació posant els nostres serveis a la teva disposició.

PRESTACIÓN CC

Cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu

Si necessites reduir la teva jornada en més d’un 50% per cuidar d’un menor al teu càrrec afectat per càncer o una altra malaltia greu, Egarsat es farà càrrec del subsidi equivalent al 100% de la teva base reguladora per contingències professionals, en proporció a la teva reducció de jornada.

Incapacitat, mort, supervivència

A través de la prestació d’Incapacitat Permanent tractem de cobrir la pèrdua de rendes salarials o professionals quan has patit una malaltia o accident amb conseqüències tals que redueixen o anul·len la teva capacitat laboral de forma presumiblement definitiva. D’altra banda les prestacions per mort i supervivència estan destinades a compensar la situació de necessitat econòmica que produeix, per a determinades persones, la mort d’altres.

PRESTACIÓN INCAPACIDAD
PRESTACIÓN LACTANCIA

Risc durant l’embaràs i/o lactància natural

En cas que no puguis seguir exercint la teva activitat laboral i no sigui viable canviar lloc de treball durant el teu embaràs i / o període de lactància natural, pots sol·licitar-nos aquest subsidi equivalent al 100% de la teva base reguladora per contingències professionals.

Prestacions complementàries d'assistència social

A través de la Comissió de Prestacions Especials d’Egarsat, atorguem prestacions complementàries de caràcter social a treballadors que han patit un accident de treball amb seqüeles físiques o psíquiques que no els permetin continuar amb la seva activitat laboral anterior.

PRESTACIÓN REILUSIONATE
PRESTACION-CESE-AUTONOMO

Cessament de l’activitat de l’autònom

Si tens la cobertura per cessament d’activitat, t’ajudem abonant una prestació econòmica mensual i cobrint la teva cotització a la Seguretat Social per contingències comunes. A més complementem els ajuts amb accions de formació i inserció laboral per facilitar la teva reincorporació al mercat de treball.

Últimes entrades del Blog

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa