Gestió Sanitària

Ens mou la iniciativa per marcar nous camins en el servei mèdic i
atendre millor les necessitats d'assistència dels nostres mutualistes

App primers auxilis

El nostre model de Gestió Sanitària

A egarsat hem dissenyat un model de gestió sanitària propi adaptat al model de qualitat EFQM, basat en la gestió i el seguiment dels processos, la tecnologia aplicada als sistemes de diagnòstic, tractament i rehabilitació funcional. Amb sistemes d’informació que ens permeten una història clínica única informatitzada.

El nostre objectiu és oferir serveis de qualitat que garanteixin una bona atenció quan se’ns necessiti, tant en casos d’assistència d’urgència, com en consultes amb qualsevol especialitat. Per això gestionem cada pas a seguir en l’assistència sanitària durant les fases del diagnòstic i tractament mèdic del pacient, coordinant les proves i en cas necessari, les visites a especialistes.

L’activitat assistencial s’organitza promovent actuacions integrades que millorin el maneig del pacient, garantint l’operativitat entre nivells assistencials i especialitats. S’unifiquen i actualitzen els protocols i procediments implicant els professionals en la responsabilitat assistencial i la utilització racional dels recursos. 

Dissenyem i desenvolupem nous productes i serveis sanitaris impulsant la qualitat assistencial a través de la incorporació del mètode científic en les actuacions sanitàries.

El nostre equip s’esforça dia a dia per oferir un tracte personalitzat que agilitzi la reincorporació del pacient després d’un accident laboral o malaltia professional, en les millors condicions. Per a això, comptem amb un equip de professionals especialistes en salut laboral i amb gran experiència en processos de recuperació.

Volem mantenir-nos a prop teu en tot moment

Per això, posem a la teva disposició  una àmplia xarxa de centres assistencials en tot el territori nacional.

A més disposem del servei d’atenció 24h SAM amb el qual facilitem l’assistència i orientem sobre el centre al que cal acudir en cas d’accident laboral, fins i tot en cas d’estar desplaçat a l’estranger per motius laborals.

Des del territori espanyol

Des de l'estranger

La nostra organització assistencial

Inclou 9 unitats clíniques diferenciades i especialitzades i se sustenta en 2 pilars:

Urgències de primer nivell o assistència primària

Gràcies al nostre equip de facultatius, personal d’infermeria i Servei d’Atenció al Pacient oferim als pacients una assistència integral multidisciplinar.

Realitzem la visita inicial a l’accident de treball, el seu seguiment i derivació en cas necessari a l’especialitat que correspongui, bàsicament a Traumatologia i /o Rehabilitació. Cada pacient disposa d’un equip sanitari amb un metge de referència que atén de manera personalitzada tot el procés de recuperació.

Aquest equip gestiona cada pas a seguir en l’assistència sanitària durant les fases del diagnòstic i tractament mèdic del pacient, coordinant les proves i, en cas necessari, les visites als especialistes.

En una única consulta, es realitzen, se sol·liciten i es programen les proves diagnòstiques necessàries i totes les visites a especialistes sense demores i sense dubtes.

 

Especialitats mèdiques i unitats clíniques

Els metges consultors es troben en contacte permanent amb els coordinadors territorials de la Unitat de Processos.

Estan distribuïts per tota Espanya i entre d’altres especialitats, s’inclouen: Traumatologia, Reumatologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Rehabilitació, Biomecànica, Neurocirurgia, Cirurgia de la mà, Cirurgia plàstica i reparadora, Cirurgia de plexes i nervis perifèrics, Psiquiatria, Aparell Digestiu, Psicologia, Cardiologia, etc.

L’evolució científica i la complexitat en l’assistència sanitària actual, fa necessari comptar amb els millors recursos i els professionals més capacitats en cada camp.

A egarsat posem a disposició dels nostres mutualistes Unitats Clíniques especialitzades i diferenciades repartides entre el Servei de Rehabilitació i Medicina Física i el de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

La satisfacció dels nostres pacients ens avala

  • Especial agraïment al suport i acompanyament en l’àmbit de les emocions de la psicòloga de la casa, gràcies a la seva tasca i el seu suport em va donar confiança per embarcar-me en aquesta aventura vital, és una excepcional professional. D’altra banda, l’assistent social de l’entitat també mereix una menció especial, realitza un gran treball i facilita de manera tots els tràmits amb un gran tracte humà.

    A la unitat de Psicologia i Treball Social
  • Em complau reconèixer el mèrit, la qualitat de servei i professionalitat amb què he estat tractat de la fractura que vaig tenir a la mà dreta. Gràcies a tots els integrants de l’equip de Mútua Egarsat de Sabadell i Barcelona.

    A la unitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Més enllà de l'accident laboral

PRESTACIÓN REILUSIONATE

Prestacions complementàries d'assistència social

Mitjançant la Comissió de Prestacions Especials, oferim prestacions complementàries de caràcter social a treballadors que han patit un accident de treball amb seqüeles físiques o psíquiques, afavorint la reincorporació a la societat i si és viable, fent possible la seva reincorporació al mercat laboral.

Unitat de treball social

Des d’Egarsat volem acompanyar-te també en els moments difícils per això disposem d’un servei d’Assistència Social per als treballadors accidentats prestant especial atenció als problemes socials que puguin sorgir durant el seu procés de contingència professional.

Últimes entrades del Blog

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa