Hospital egarsat

Garantia d'excel·lència, innovació contínua i
un tracte personalitzat i proper

Informació COVID-19

La mascareta i la higiene de mans és d'ús obligatori

Protegeix-te i protegeix a tots els usuaris de centre

L’Hospital egarsat és el centre assistencial de referència de la mútua per a les especialitats de traumatologia medicoquirúrgica i de rehabilitació integral de la nostra població protegida.

Egarsat promou l’ús per part de l’hospital de les tècniques més innovadores i avançades, permetent reduir la durada de l’hospitalització, així com que la majoria dels procediments quirúrgics es facin a la Unitat de Cirurgia sense Ingrés.

L’alta qualificació del personal mèdic, l’ús generalitzat de les tecnologies, el control estricte i les garanties de bones pràctiques, fan que l’Hospital egarsat estigui reconegut pels nostres mutualistes com un potent centre de referència.

Els nostres equips formats pels millors professionals són referents estatals en els seus camps, formen part de les diferents societats de traumatologia, estan en constant formació i preparats per a l’aplicació de teràpies de gran complexitat, amb una vocació clara d’atenció integral i individualitzada del pacient.

Les noves instal·lacions de l’hospital compten amb tecnologia d’última generació que es combina amb el més alt nivell de confort, calidesa i excel·lent tracte humà del personal sanitari. 

Hospital egarsat fachada

Unitat d'Atenció a l'Usuari

A l'Hospital egarsat el Centre ets tu!

A la unitat d’atenció a client ens encarreguem de vetllar pel compliment dels drets i deures dels nostres pacients, perquè rebin una atenció global basada en els principis de normes i seguretat, d’acord amb la missió, visió i valors de la nostra entitat .

La nostra forma d’ajudar-te:

  • Proporcionem la informació que necessites sobre el funcionament de l’hospital amb l’objectiu de facilitar la teva estada al centre.
  • Promovem i difonem els drets i deures dels pacients, vetllant pel seu compliment.
  • Treballem en la millora de la teva experiència.

Elaborem enquestes per conèixer la teva percepció amb l’objectiu d’incorporar projectes de millora.

  • Gestionem els formularis de suggeriments, reclamacions i agraïment.

T'atenem les 24h els 365 dies de l'any

Avda. Tibidabo, 20
08022 Barcelona
Tel. 932 127 000

Especialitats

L'Hospital egarsat disposa de 2 plantes d'hospitalització i un total de 31 llits.

Cirurgia general

Cirurgia plàstica

Cirurgia sense ingrés

Urgències

Semi intensius

Farmàcia hospitalària

Últimes entrades del Blog

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa