Recursos Humans

Coneix-nos | Recursos Humans

Totes les persones que treballen a Egarsat tenen en compte la responsabilitat en totes les seves actuacions professionals, ja que de l’exercici de les funcions que els han estat assignades, depèn el nivell de qualitat que reben els nostres mutualistes i col·laboradors. Perquè només amb la implicació i el compromís de tots els que formem Egarsat podem oferir les respostes que s’esperen de nosaltres.

Des de la Direcció de Recursos Humans, fomentem que tot el personal que forma Egarsat conegui a fons l’estructura interna de l’entitat, el que redunda en una millora del funcionament com a organització així com en el servei que prestem a les empreses.

En totes les direccions i àrees que formen Egarsat hi ha persones altament qualificades disposades a col·laborar amb els nostres mutualistes i col·laboradors.

El nostre valor afegit

Destaquem per promoure la conciliació i estabilitat laboral, oferim avantatges socials i impulsem la formació contínua dels treballadors de l’entitat.

Conciliació Laboral

Estabilitat Laboral

Avantatges Socials

Formació Contínua

Consulta el nostre blog

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa