Egarsat se suma al III Congrés Internacional Prevencionar 2021

  • Egarsat confirma la seva participació al III Congrés Internacional Prevencionar que tindrà lloc el 7, 8 i 9 d’octubre de 2021.

  • L’entitat disposarà d’un stand i impartirà diverses ponències en format virtual centrades en el desenvolupament de la cultura preventiva a les organitzacions.

  • Un espai de diàleg en el que es compartiran coneixements i es transferiran experiències en l’àmbit de l’acció preventiva en l’entorn laboral.

Egarsat, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 276, confirma la seva participació al III Congrés Prevencionar, enguany amb caràcter internacional, que tindrà lloc el pròxim 7, 8 i 9 d’octubre de 2021.

Tres intenses jornades de congrés en les quals s’estima l’assistència de més de 3.000 persones de diverses nacionalitats i al voltant de 300 conferències de gran interès i actualitat relacionades amb la seguretat, salut i benestar laboral. Un espai en el que investigadors, professionals de la prevenció de riscos laborals, emprenedors, empresaris, directius, responsables de processos de transferència de tecnologia, etc. podran compartir experiències mitjançant publicacions, conferències i tallers.

Caracteritzat per ser un dels majors esdeveniments sobre Seguretat, Salut i Benestar Laboral organitzat per Prevencionar, el lloc triat amb la finalitat d’extremar les mesures de seguretat i salut és un espai virtual mitjançant el qual els assistents podran accedir còmodament des de qualsevol lloc i dispositiu.

S’estima l’assistència de més de 3.000 persones i al voltant de 300 conferències de gran interès i actualitat relacionades amb la seguretat, salut i benestar laboral

Sota el títol “Nous riscos laborals: prevenció 4.0”, Raquel Sellarès, Cap de Gestió Preventiva, impartirà una interessant ponència, l’emissió de la qual es realitzarà el dissabte, 9 d’octubre d’11.30 a 12.00 hores. Una visió crítica i reveladora sobre la prevenció de riscos laborals en un canvi d’època en el que la innovació, la transformació digital i les professions emergents són ja una realitat que incideix en les persones.

Yolanda Valentín, Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals i Psicòloga d’Egarsat, presentarà la ponència “Anàlisi de l’accidentabilitat laboral segons edat, contractació, diversitat d’origen i règim per compte propi”, una de les propostes triades pel Comitè Científic d’alt nivell, l’emissió de la qual es durà a terme el dijous, 7 d’octubre de 12.45 a 13.00 hores. Un espai de diàleg en el que es compartiran coneixements i es transferiran experiències en l’àmbit de l’acció preventiva.

L’entitat disposarà d’un stand en el que oferirà informació als assistents sobre útils i exclusives eines en matèria de prevenció de riscos laborals

Egarsat, entitat que participa activament en la tasca de difusió de coneixement i sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals entre les seves empreses mutualistes i treballadors protegits, reforça la seva aposta mitjançant la seva participació al congrés, tot recordant com les organitzacions han de continuar actualitzant, compartint coneixements i transferint experiències en l’àmbit de la salut, seguretat i benestar laboral.