Egarsat participa a la campanya "Behind The Mask"

  • Egarsat participa a la campanya “Behind The Mask” després de col·laborar de manera activa a la campanya de vacunació contra la COVID-19 realitzada a la Fira de Barcelona.

  • Un projecte social que busca reconèixer la tasca dels professionals sanitaris davant la pandèmia de la COVID-19 i conscienciar a aquells que encara no han rebut la vacuna.

  • “De la conducta de cadascun, depèn l’èxit de tots”, és el missatge triat per Joan Cabrera, treballador de la Direcció de Gestió Sanitària d’Accident de Treball d’Egarsat.

Egarsat, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Núm. 276, participa a la campanya “Behind The Mask” després de col·laborar de manera activa a la campanya de vacunació contra la COVID-19 realitzada a la Fira de Barcelona. Impulsada pels estudis Mandaruixa Design i Co·Laboratori i el suport de diverses empreses col·laboradores, proposa una mirada creativa sobre la situació generada per la pandèmia mitjançant testimonis i experiències viscudes per part del personal sanitari.

Un total d’11 fotografies en blanc i negre en les que apareixen diferents sanitaris amb mascareta i un codi QR l’escàner del qual permet conèixer el nom de la persona, la tasca que exerceix i un breu missatge en el que exposa el que ha viscut fruit de la seva implicació davant la pandèmia. Una àmplia representació de professionals d’infermeria, personal tècnic en cures auxiliars d’infermeria, personal administratiu sanitari, de neteja o tasques de coordinació, així com altres activitats necessàries per al correcte funcionament del punt de vacunació.

“De la conducta de cadascun, depèn l’èxit de tots”, és el missatge triat per Joan Cabrera, treballador de la Direcció de Gestió Sanitària d’Accident de Treball d’Egarsat. Una frase que expressa com el personal sanitari ha evidenciat el seu interès i oferiment amb un únic propòsit: aconseguir que el procés de vacunació sigui el més càlid, àgil i eficient possible.

“La calor i agraïment de les persones que venien a vacunar-se, la cooperació i professionalitat de tots els membres de l’equip, l’organització en la que no importava de quin centre assistencial o hospitalari pertanyies perquè tots érem igual d’importants”, afirma emocionada una de les treballadores voluntàries d’Egarsat.

Les imatges, que romandran visibles a les façanes i a l’interior del recinte de la Fira de Barcelona mentre estigui actiu el punt de vacunació, també seran difoses mitjançant la web oficial “Behind The Mask” i les seves plataformes socials (#behindthemask_life), així com als diversos suports de comunicació urbans distribuïts arreu de la ciutat entre els quals destaquen façanes d’edificis emblemàtics, estacions de metro i parades d’autobús.

Arran la col·laboració d’Egarsat a la campanya de vacunació massiva realitzada a la Fira de Barcelona i la seva posterior participació a la campanya “Behind The Mask”, l’entitat mostra una vegada més el seu compromís davant la situació de pandèmia.

Així mateix, la mútua preveu completar durant les darreres setmanes el procés de vacunació segons l’estratègia de vacunació davant la COVID-19 prevista per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, adaptant-se a les necessitats establertes per les autoritats sanitàries, actuant amb responsabilitat i responent amb eficàcia davant la situació sanitària actual.

 
Hospital Egarsat col·labora en l’estratègia de vacunació davant la COVID-19

Hospital Egarsat col·labora en l’estratègia de vacunació davant la COVID-19, posant a disposició les seves instal·lacions i equip mèdic per vacunar al personal sanitari de les Mútues Col·laboradores amb la Seguretat Social. Les instal·lacions han estat seleccionades tenint en compte l’accessibilitat i adaptació dels espais, en els quals s’han aplicat les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries.