Hospital egarsat: T'atenem les 24 hores els 365 dies

Atendre les teves necessitats en tot moment, 365 dies a l'any, és per a nosaltres una prioritat.

Per això volem recordar-te que, en cas d'accident laboral, sigui en el moment que sigui, estarem al teu costat per oferir-te la millor assistència.

En el servei d'urgències de primer nivell de l'Hospital egarsat, t'atendrem les 24 hores sempre que ho necessitis:

Hospital egarsat
Avinguda Tibidabo, 20
08022 Barcelona

L'Hospital egarsat compta amb professionals altament qualificats i amb un equipament d'última tecnologia. Els serveis del centre inclouen activitat tant hospitalària com quirúrgica, atenció d'urgències 24h, consultes externes en medicina general, traumatologia, rehabilitació, psicologia clínica, medicina interna, anestesiologia i clínica del dolor, cirurgia general i digestiva, cirurgia plàstica i reparadora, unitat de fisioteràpia, ressonància magnètica i TAC.

Aprofitem per recordar-te que tens també a la teva disposició el servei telefònic d'assistència mèdica (SAM) d'Egarsat, operatiu les 24 hores, 365 dies l'any, trucant al 900 333 276, mitjançant el qual un equip mèdic et facilitarà assistència i orientació en cas d'accident laboral (centre assistencial més proper, emergències mèdiques, primers recomanacions d'actuació, transport sanitari, orientació mèdica, informació sanitària, recursos i serveis facilitats per Egarsat en cas de contingència professional).