Uneix-te a la lluita contra el càncer de mama

[printfriendly]

 

Cada 19 d’octubre se celebra en el món el Dia Internacional del Càncer de Mama, una data que busca sensibilitzar i conscienciar a les persones d’arreu del món, sobre la importància de realitzar amb regularitat revisions mèdiques preventives, amb la finalitat de detectar qualsevol signe o anomalia.

Segons dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el càncer de mama representa el 16% de tots els càncers en pacients femenins que  sembla anar en creixement pel que fa a estadístiques. S’estima que 1 de cada 8 dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida i aquesta és la raó principal de perquè les dones han de realitzar amb regularitat una avaluació.

Quant més aviat possible es diagnostiqui el càncer de mama, millor, ja que es disposa de més opcions terapèutiques i menys agressives. Gràcies al fet que cada vegada hi ha més tumors que es detecten en fases més inicials i a les millores en els tractaments, ha augmentat significativament la supervivència de les pacients.  En els últims anys, la mortalitat per aquest tumor ha disminuït entre un 25% i un 35%.

Des d’Egarsat, convidem a les empreses a crear una cultura de prevenció que generi un efecte positiu en els treballadors i enforteixi la reputació de les organitzacions. Un compromís total i positiu per a reconèixer l’exposició a factors de risc i eliminar-los, per promoure les revisions mèdiques preventives i la transmissió del missatge sobre la importància de prevenir aquesta malaltia.