Carlos Garriga Sels, nou president d’Egarsat

  • Egarsat ha nomenat al seu nou president, Carlos Garriga Sels, durant la Junta General Ordinària celebrada a la Seu Central de l’entitat, a Sant Cugat del Vallès.

  • Carlos Garriga Sels substitueix en el càrrec a Ramon Alberich Ferrer, qui ha ostentat aquesta responsabilitat durant els darrers quatre anys.

  • El nou president ha agraït la confiança dipositada pels membres de la Junta i assistents, anunciant els projectes i les línies d’actuació que seran prioritàries durant el seu mandat.

Egarsat, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social, núm. 276 ha nomenat al seu nou president, Carlos Garriga Sels, durant la Junta General Ordinària celebrada el passat dimecres 7 de juliol de 2021 a la Seu Central de l’entitat, a Sant Cugat del Vallès.

Vinculat a l’entitat des de l’any 2013, en representació de Grup Mikalor, Carlos Garriga compta amb una remarcable trajectòria professional a la Junta Directiva d’Egarsat. Va ser nomenat vocal l’any 2013, vicepresident tercer en 2017 i vicepresident primer en 2018, càrrec que ha mantingut fins l’actualitat.

Llicenciat en Ingenieria Industrial i especialització en organització d’empreses per l’Escola Tècnica Superior d’Ingenieria Industrial de Barcelona, Carlos Garriga compta amb una dilatada experiència en el sector industrial, en el qual ha exercit càrrecs de responsabilitat a diferents àrees de gestió empresarial. Actualment també és president de la Federació Empresarial del Metall, membre del comitè executiu de la CECOT, així com membre de la junta directiva de Foment del Treball.

Durant la celebració, s’ha dut a terme la presentació, examen i aprovació de la gestió de la Junta Directiva, de la memòria, el balanç, els estats de comptes i l’aplicació de l’excedent de l’exercici relatiu a l’any 2020. Tanmateix, s’ha realitzat l’examen i l’aprovació de l’avantprojecte de pressupostos per a l’exercici 2022.

L’elecció i ratificació dels càrrecs ha vingut acompanyada de les paraules de reconeixement i agraïment del nou president de la mútua, qui ha posat de manifest la tasca exercida durant els darrers quatre anys per Ramon Alberich, qui li ha precedit en el càrrec.

Carlos Garriga ha destacat que donarà continuïtat a la gestió realitzada per la mútua, posant de manifest com a un dels principals objectius la potenciació de la comunicació de l’entitat, actuant com a eina imprescindible per traslladar el valor de la mútua als seus diferents grups d’interès. Durant el seu mandat, es revisarà l’estratègia i es desenvoluparan nous serveis amb l’objectiu de convertir Egarsat en l’entitat de referència del sector.

presidente-carlos-garriga
 
Junta General Ordinària 2021

El president d’Egarsat, Carlos Garriga Sels, va anunciar durant la Junta General Ordinària celebrada el passat dimecres 7 de juliol de 2021 els projectes i les línies d’actuació que seran prioritàries durant el seu mandat. El president afronta aquesta nova etapa amb la voluntat de potenciar la comunicació i apropar l’entitat a les empreses mutualistes i treballadors protegits.