Egarsat Viladecans incorpora una nova sala de cures i exploració radiològica

El centre de Viladecans modernitza la seva infraestructura convertint-se en un nou centre assistencial de referència a la zona del Baix Llobregat.

La nova sala de cures i la incorporació d’un equip d’exploració radiològica consolida el model assistencial basat en l’atenció integral del pacient.

El centre Viladecans ha iniciat un procés de modernització i posada al dia, la qual cosa permet consolidar el model assistencial impulsat per l’entitat i reforçar l’atenció que ofereix als pacients al disposar de més i millors espais.

Arran les obres de remodelació i millora que s’han produït els darrers mesos, el centre disposa d’una nova sala d’exploració radiològica, que inclou sala de control i vestidor. La seva posada en marxa forma part del pla de millora previst per l’entitat en el que s’inclouen altres accions de modernització.

Amb aquesta sala a estrenar i la incorporació d’un nou equip d’exploració radiològica, s’adeqüen els espais destinats a la pràctica de proves radiològiques.

L’ús d’exploracions radiològiques s’ha convertit en part habitual de la pràctica mèdica, convertint-se en un pas clau i determinant en el procés diagnòstic i terapèutic del pacient. La imatge d’alta qualitat permet la realització de diagnòstics informats i prendre decisions de tractament, essencials en el procés de curació dels pacients.

“El nou equip d’exploració radiològica permet detectar les lesions produïdes facilitant el diagnòstic des de fases inicials”

Tanmateix, el centre disposa d’una nova sala de cures mitjançant la qual es tracten lesions o ferides i es realitza el seguiment fins a la total recuperació del pacient.

Un nou espai totalment equipat en el qual es realitza la visita inicial a l’accident de treball, el diagnòstic, el tractament i el seguiment mèdic del pacient, a més de la coordinació de les proves i, en cas necessari, la derivació de visites mèdiques a especialistes.

Amb aquesta remodelació, egarsat reforça encara més la seva presència a l’àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat d’apropar els seus serveis i instal·lacions a empreses i professionals del Baix Llobregat.

En conseqüència, el centre assistencial de Viladecans reprendrà la seva activitat el proper 2 de novembre de 2020, garantint així un òptim servei, tant en casos d’assistència d’urgència, proves diagnòstiques i/o tràmit administratiu.

“L’oferta assistencial d’egarsat segueix en creixement. L’entitat continua reforçant els seus centres amb professionals sanitaris per potenciar la màxima cobertura a tot el territori amb mitjans propis”

L’horari d’atenció habitual serà de dilluns a dijous de 09:00h-18:00h; i divendres de 9:00h a 15:00h. Temporalment estarà obert de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00.

Amb la col·laboració de l’equip de professionals especialitzats i els mitjans tècnics necessaris, l’entitat desitja poder continuar oferint un servei de qualitat que garanteixi una bona atenció.

Donada la consideració excepcional i canviant de la situació motivada per la COVID-19, els horaris es troben subjectes a possibles canvis. Consulta els horaris a la nostra «Xarxa de Centres».