Hospital egarsat: centre de formació de l'Associació Espanyola d'Artroscòpia

[printfriendly]

El passat 2 i 3 d’octubre vam rebre al nostre Hospital egarsat cinc fellows del programa “European Arthroscopy Travelling Fellowship” (EATF), organitzat per les principals societats d’artroscòpia europees i coordinat a Espanya per la Societat Espanyola d’Artroscòpia (AEA), amb el Dr. León Ezagüi com a contacte i amfitrió coordinador de la visita.

L’EATF és un programa de tres setmanes que inclou visites a centres de referència en cirurgia artroscòpica arreu d’Europa, i en aquesta ocasió han inclòs a Espanya per anar al nostre Hospital egarsat i realitzar la visita.

Hem comptat amb fellows de cinc països: Alemanya, Itàlia, Portugal, França i Romania.

Durant la seva estada han assolit un interessant programa acadèmic que ha inclòs formació en tècniques d’ecografia teòrica i pràctica, activitat en quiròfan d’artroscòpia i sessions teòriques sobre actualitats en tractaments artroscòpics de patologia d’espatlla.

Recentment hem aconseguit actualitzar el nostre Hospital com a Centre de Formació Avalat per l’AEA, la qual cosa ens permet ser candidats a participar en aquesta mena d’iniciatives de màxim prestigi professional i acadèmic.

Un bon reconeixement professional pel nostre equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.