Hospital egarsat, reconegut per segon any consecutiu per la qualitat de la seva central d'esterilització

3M ESPANYA, S.L lliura per segon any consecutiu un significatiu reconeixement a la central d'esterilització d'Hospital egarsat.

La central d'esterilització garanteix que el procés d'esterilització es realitzi complint els requisits d'eficiència, seguretat i qualitat.

El passat dijous dia 26 de novembre, 3M ESPANYA, S.L va lliurar per segon any consecutiu un significatiu reconeixement a la central d'esterilització del nostre Hospital egarsat. . El motiu de lliurament d’aquest distintiu és haver aconseguit el més alt standard de cura possible en el procés d'esterilització adoptant el Monitoratge Biològic en Cada Càrrega, destinat a aconseguir l'excel·lència en la cura del pacient.

Els indicadors biològics consisteixen en preparacions estandarditzades d'espores de microorganismes molt resistents, que són processades en l'esterilitzador per comprovar si s'han destruït o no i, per tant, si s'ha realitzat o no el procés d'esterilització. Aquests controls, juntament amb els controls físics i químics aconsegueixen el més alt estàndard en el seu procés d'alliberament, a quiròfan de l'instrumental estèril, adoptant el control global de totes les càrregues realitzades.

La seguretat dels pacients ha adquirit gran rellevància per als pacients en els darrers mesos, els quals desitgen sentir-se segurs i confiats amb les cures sanitàries rebudes. Donada la situació sanitària actual motivada per la COVID-19, el distintiu suposa un valuós reconeixement, on la central d'esterilització es troba perfectament organitzada i estructurada, funcionant amb un nivell de qualitat que garanteix la seguretat dels nostres pacients.

Des d’egarsat, treballem per garantir que el procés d'esterilització es realitzi complint els requisits d'eficiència, seguretat i qualitat. El nostre objectiu principal és mantenir el procés d'esterilització sota control, evitant que es produeixi una variabilitat excessiva, higienitzant i preservant el material, a més de rebre, custodiar i lliurar el material.

central-esterilización-02

Marta Sangrà Benet, Supervisora de l'Àrea Quirúrgica d'Hospital egarsat, al costat de Núria Andrés Gallego, Delegada de Vendes de la Divisió de Prevenció d'Infeccions de 3M Espanya, S.L, en el lliurament del reconeixement.