Reanudació de l'activitat i millora de les instal·lacions del nostre centre assistencial de Granollers

Situat al centre de Granollers, en un dels carrers principals i de fàcil accés per als nostres mutualistes i treballadors protegits, es troba situat el nostre centre assistencial de Granollers.

Amb presència des de fa més de 25 anys en el municipi, el centre ha passat per diverses etapes, però des dels seus inicis ha destacat per ser un centre dotat per un equip de professionals compromesos i propers, sempre a l’avantguarda de les noves tecnologies.

La nostra voluntat de millora contínua ens porta a modernitzar la seva infraestructura i ampliar la seva capacitat assistencial

Des del passat mes de març, el nostre centre assistencial de Granollers va iniciar un procés de modernització i posada al dia, incorporant noves tecnologies i ampliant la seva capacitat assistencial.

Gràcies a les noves instal·lacions, el centre disposa d’una nova sala de cures, la posada en funcionament dels quals forma part del pla de millora posat en marxa per l’entitat en el qual s’inclouen altres accions de modernització. El nou espai està totalment equipat per assistir de manera adequada als nostres pacients.

Des de la Direcció d’Organització i Xarxa de Centres assenyalen que “aquests treballs ens permeten continuar dotant de millores a la nostra xarxa de centres, per poder així continuar oferint un servei de qualitat que garanteixi una bona atenció”.

Una vegada finalitzades les obres, el centre disposa d’una àrea d’atenció administrativa; una àrea sanitària, juntament amb una sala d’exploració radiològica i una sala de cures; dos despatxos i una sala de reunions.

El Servei d’Urgències de primer nivell presenta el confort i les prestacions necessàries, tant per al pacient, com per als professionals que presten els seus serveis. D’aquesta manera, realitzem la visita inicial a l’accident de treball, el diagnòstic, el tractament i el seguiment mèdic del pacient, a més de la coordinació de les proves i, en cas necessari, la derivació de visites mèdiques a especialistes.

Reanudació de l’activitat des del passat 15 de juny de 2020

En conseqüència, el centre assistencial de Granollers va reprendre la seva activitat habitual des del passat 15 de juny de 2020, garantint així un òptim servei, tant en casos d’assistència d’urgència, com en consultes de qualsevol especialitat i/o tràmit administratiu.

L’horari  d’atenció és de dilluns a dijous de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h; i divendres de 8:00h a 14:00h.

Amb la col·laboració de l’equip de professionals especialitzats i els mitjans tècnics necessaris, esperem poder continuar oferint un servei de qualitat que garanteixi una bona atenció.

EGARSAT GRANOLLERS

C/ Girona nº 34
C.P. 08402 Granollers | Barcelona​
T:  938792796  |  F: 938707653
infogranollers@egarsat.es