Direcció d'Infermeria

Ens mou ser líders i referents per la qualitat en la prestació dels nostres atencions

La Direcció d’Infermeria de l’Hospital Egarsat té com a principal objectiu afegir valor a les cures d’infermeria, això només és possible si ens centrem en cadascun dels nostres pacients, els col·loquem al centre del seu procés assistencial i individualitzem al màxim les seves necessitats, garantint així l’atenció, proporcionant-los les millors cures, respectant la seva intimitat i vetllant per la seva seguretat.

La nostra major estratègia és el poder de la persones i ens mou ser líders i referents per la qualitat en la prestació dels nostres atencions.

Les infermeres del nostre hospital pretenen fer que l’estada al nostre hospital sigui una experiència per al pacient on se senti únic, important, cuidat i atès.

L’alta essència d’humanitat, implicació i capacitat resolutiva que caracteritza a l’equip, fan de la infermeria de l’hospital un potent referent de les cures dels nostres pacients generant en ells una gran confiança.

Dir Enf Constanza Alamaos

Constanza Alamos

Directora d'Infermeria

Especialitats de l’Hospital egarsat

Cirurgia general

Cirurgia plàstica

Cirurgia sense ingrés

Urgències

Semi intensius

Farmàcia hospitalària

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa