Ets treballador?

Deixa'ns les teves dades

Ens posarem en contacte amb tu per resoldre qualsevol dubte que tinguis. No rebràs informació comercial.

   

  En cas d'Accident de Treball

  Què fer en cas d'accident laboral?

  Tens dubtes sobre quins passos seguir quan pateixes un accident de treball? Aquí te'ls resolem.

  Què fer en cas d'accident laboral a l'estranger?

  Si pateixes un accident de treball a l'estranger ens pots trucar a aquest telèfon 24h per resoldre qualsevol dubte.

  Estàs de baixa i tens preguntes?

  Consulta la nostra secció de FAQs i resol els teus dubtes

  Què significa una baixa laboral?

  Qui atorga l'alta?

  Seguiment de les baixes derivades de contingència comú

  Drets i deures per a la percepció de la prestació en pagament directe

  Prestacions econòmiques

  Les mutues col·laboradores amb la Seguretat Social, assumim les prestacions derivades d’accident de treball i malaltia professional. A Egarsat cobrim les següents:

  PRESTACIÓN AT

  Incapacitat Temporal per Contingències Professionals

  En cas que pateixis un accident de treball o malaltia professional que et deixi incapacitat per continuar treballant, t’acompanyem amb tota la nostra xarxa assistencial i ens fem càrrec del 75% de la teva base diària de cotització.

  Incapacitat Temporal per Contingències Comunes

  Si tens coberta la Incapacitat Temporal per Contingències Comunes, en cas de baixa per accident no laboral o malaltia comú contribuïm a la teva ràpida recuperació posant els nostres serveis a la teva disposició.

  PRESTACIÓN CC

  Cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu

  Si necessites reduir la teva jornada en més d’un 50% per cuidar d’un menor al teu càrrec afectat per càncer o una altra malaltia greu, Egarsat es farà càrrec del subsidi equivalent al 100% de la teva base reguladora per contingències professionals, en proporció a la teva reducció de jornada.

  Incapacitat, mort, supervivència

  A través de la prestació d’Incapacitat Permanent tractem de cobrir la pèrdua de rendes salarials o professionals quan has patit una malaltia o accident amb conseqüències tals que redueixen o anul·len la teva capacitat laboral de forma presumiblement definitiva. D’altra banda les prestacions per mort i supervivència estan destinades a compensar la situació de necessitat econòmica que produeix, per a determinades persones, la mort d’altres.

  PRESTACIÓN INCAPACIDAD
  PRESTACIÓN LACTANCIA

  Risc durant l’embaràs i/o lactància natural

  En cas que no puguis seguir exercint la teva activitat laboral i no sigui viable canviar lloc de treball durant el teu embaràs i / o període de lactància natural, pots sol·licitar-nos aquest subsidi equivalent al 100% de la teva base reguladora per contingències professionals.

  Prestacions complementàries d'assistència social

  A través de la Comissió de Prestacions Especials d’Egarsat, atorguem prestacions complementàries de caràcter social a treballadors que han patit un accident de treball amb seqüeles físiques o psíquiques que no els permetin continuar amb la seva activitat laboral anterior.

  PRESTACIÓN REILUSIONATE
  PRESTACION-CESE-AUTONOMO

  Cessament de l’activitat de l’autònom

  Si tens la cobertura per cessament d’activitat, t’ajudem abonant una prestació econòmica mensual i cobrint la teva cotització a la Seguretat Social per contingències comunes. A més complementem els ajuts amb accions de formació i inserció laboral per facilitar la teva reincorporació al mercat de treball.

  Últimes entrades del Blog

  Subscriu-te a la nostra newsletter!

  Sol·licita la subscripció al nostre butlletí per mantenir-te al dia de les novetats d’Egarsat així com en matèria de Prevenció de Riscos Laborals,  Actualitat Laboral i Legislativa